Yuula Fotografie

Elke foto heeft wel een bepaalde betekenis. Als je iets leuks hebt gedaan met vrienden, op vakantie bent geweest of een uitstapje hebt gedaan, altijd worden er dan wel foto’s gemaakt. Het zou zonde zijn als de foto’s niet meer worden gebruikt. Daarom hebben wij 10 fotocadeau ideeën voor je opgesteld zodat je herinneringen niet verloren gaan.

1. Album

Het is dan wel misschien niet zo origineel, toch blijft het leuk. Het is tegenwoordig gemakkelijk online te maken. Je kan het album naar je eigen smaak inrichten. Daarnaast is het handig want je kan meerdere foto’s kwijt in het album.

2. Collage

Je foto’s samenvoegen in een collage is ook erg leuk. Ook hierbij kan je het zelf inrichten hoe je wilt. Daarnaast kan je het collage nog versieren. Het is gemakkelijk om te maken.

3. Canvas

Met een foto die op een canvas doek is gedrukt kan je ook iemand een plezier doen. Tevens is het vaak ook leuk voor jezelf.

foto-op-canvasdoek

Een voorbeeld van een foto op canvasdoek

4. Telefoonhoesje

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiel of tablet. Veel mensen gebruiken voor hun apparaat een beschermhoes. Om de beschermhoes wat leuker te maken kan je er een foto op laten drukken.

5. Kaart

Veel mensen vind het leuk om een kaartje te krijgen. Om de kaart wat specialer te maken kan je er een foto drukken. Meestal geeft het de kaart meer betekenis toch anders is dan een normale kaart.

6. Kalender

Iedereen heeft thuis wel een kalender. Je kan de kalender bijzonder maken door er foto’s aan toe te voegen. Zo kan je bijvoorbeeld aan je familie een kalender geven met bij iedere maand een foto van diegene die dan jarig is.

7. Foto op hout

Dit zie je minder vaak. Het is wat knutselwerk, maar het is wel mooi en origineel. Je kan met een foto op standaardpapier je foto op een stuk hout plakken. Je hebt een handdoek, lijm en een kwast nodig.

8. Meerdere foto’s op muur

Als je veel verschillende foto’s hebt is het ook leuk om het in allemaal losse lijstjes op te hangen aan de muur. Je kan het dan in verschillende vormen ophangen om de muur wat op te vrolijken.

meerdere-fotos-op-een-muur

Meerdere foto’s op een muur

9. Knuffel

Dit cadeau is vooral leuk voor een baby of kind. Je kan een knuffel leuker maken door er een foto op af te drukken. Vaak kan je je eigen soort knuffel uitkiezen. Ook de grootte kan je zelf kiezen.

10. Tas

Dit is vooral leuk voor kleinere kinderen die naar school gaan. Je kunt hun schooltas een foto laten bedrukken, ook is het mogelijk om hun naam erop te zetten. Hun tas zal extra opvallen, daardoor zullen ze hun tas minder snel kwijtraken.

Bron featured image: klik hier.